Ontdek de KLIK in de Verbinding met mensen én paarden

Het gevoel ECHT in contact met elkaar te zijn, met je Partner, met je Collega, met je Vriendin, met je Kinderen en met je Dieren.

Die KLIK in de Verbinding waarbij geen woorden meer nodig zijn, die voelt als thuiskomen, een veilige haven waarin alles kan zijn.

Wat gebeurt er eigenlijk als dat niet zo is, want in de natuur is die KLIK volkomen 'natuur'lijk? Daarom gebruiken wij paarden, want die natuurlijke staat is ook onze essentie. Alleen overschaduwd door donkere wolken en bijna vergeten, mogen wij ons die natuurlijke staat weer HerInneren. En met name paarden zijn geschikt om die de lucht op te laten klaren en je deze KLIK weer te laten HerInneren Ze kunnen jou als geen ander op een duidelijk en heel onvoorwaardelijke manier helpen om bij jezelf te blijven, zodat die KLIK in de Verbinding weer voor altijd op je eigen harde schijf komt te staan.

Sinds begin 2015 zijn wij: Monique Steenwijk van HorseSense en Gabi Schmitter van Life UPdate, bezig geweest om al onze kennis en ervaringen te bundelen en we hebben de meest krachtige en simpele oefeningen met elkaar gedeeld om er een super interactieve dag van te maken waarin we (soms hele) oude patronen op diep niveau los kunnen maken zodat er nieuwe openingen ontstaan om door die KLIK in de Verbinding de liefde de ruimte te geven vrij door te stromen.
En dat in alle lagen van ons bewustzijn: fysiek, emotioneel, mentaal, op zielsniveau tot zelfs het quantum niveau.

Wat gaan we doen?
We beginnen met een 'gewone' cirkel met mensen, in aanwezigheid van de paarden, om de relatie met jezelf te herstellen. Waar mogelijk zetten we de paarden in ter ondersteuning van ons proces.

In contact met het paard worden nl. juist die relatie dynamieken waar jij momenteel tegenaan loopt heel helder aan je gespiegeld. Je zult ontdekken dat het net die dynamieken zijn die jou tegenhouden om echt helemaal jezelf te zijn en je open te stellen voor die KLIK in de Verbinding en de liefde in welke relatie dan ook.

Onze trauma's en emotionele ladingen zijn ontstaan in verbinding met anderen, en daarom is de weg naar heling ook weer in verbinding met anderen. Een cirkel fungeert daarvoor als de notenkraker. Door de kracht van het versterkte veld dat we samen creëren en de aanwezigheid van de paarden, is het effect vele malen sneller en groter dan in een gewone 1-op-1 coachingsessie.
Wij ervaren en benoemen dat als 'de magie van de cirkel'.

Voel jij een KLIK met dit alles?
Heb jij, net als wij, al jaren het verlangen gevoeld om je relaties te verdiepen?
 Dan is dit je kans!

Doe mee en haal het beste uit jouzelf door op hart-intelligente manier jouw leven anders te leren beleven, om zo vervolgens ook anderen te kunnen inspireren hetzelfde te doen!

Kijk in de agenda om te ontdekken waar en wanneer er een volgende hartcirkel is.

Deelnameprijs:
€65 p/p
inclusief koffie/thee/water en iets lekkers
Neem je iemand ter introductie mee of doe je voor het eerst mee? Gezellig en voordelig!
Je betaalt dan slechts €45 p/persoon