Ontdek de KLIK in de Verbinding via de Hartcirkel

Verlang jij ook er ook naar om meer jezelf te zijn en de levensvreugde te ervaren? En wil je dat ervaren in ECHT contact met anderen? 

Wij noemen dit de KLIK in de Verbinding. Een verbinding die voelt als thuiskomen, als een veilige haven waarin alles kan en mag zijn zoals het zich laat zien en voelen in het moment.

Wat gebeurt er in jouzelf, bij de ander en in de dynamiek tussen jou en de ander?

Dat is wat we binnen de veilige ruimte van een Hartcirkel gaan onderzoeken en waar mogelijk herstellen. In een hartcirkel werken we eraan om de relatie met jezelf te herstellen, juist in contact met elkaar. Helaas houden onze opgebouwde emotionele blokkades en overlevingsmechanismen ons, bewust of onbewust, nog heel vaak tegen om werkelijke levensvreugde te ervaren en echt helemaal onszelf te zijn in verbinding met anderen. Vanuit onze visie dat het doel van het leven is om levensvreugde te ervaren, is dat waar onze focus op ligt tijdens de cirkel. Dit betekent niet dat we altijd alleen maar 'positieve' emoties moeten voelen en/of we emoties die we als 'negatief' hebben bestempeld moeten vermijden of onderdrukken. In tegendeel, als we ze beter begrijpen en in het moment heel bewust en vrij kunnen laten stromen (en dat is iets wat we kunnen leren), is de ervaring van het toelaten van welke emotie dan ook een vreugdevolle ervaring.

In een hartcirkel beoefenen we de levenskunst die ook wel Hart Intelligentie wordt genoemd.

<<klik hier>> voor meer informatie over Hart Intelligentie

Waarom in een hartcirkel?

Onze emotionele blokkades en overlevingsmechanismen zijn (in het verleden) ontstaan in verbinding met anderen, en daarom is de weg naar herstel ook weer in verbinding met anderen. Door de kracht van het versterkte veld dat we samen creëren, is het effect vele malen sneller en groter dan in een gewone 1-op-1 coaching sessie. Wij ervaren en benoemen dat als 'de magie van de cirkel'.

Voel jij ook een KLIK met dit alles?

Wees welkom en doe een keer mee!
Kijk in de agenda om te ontdekken waar en wanneer er een volgende hartcirkel is.

Deelnameprijs: 
Hartcirkel (zonder paarden): €45
inclusief koffie/thee/water en iets lekkers
Neem je iemand ter introductie mee of doe je voor het eerst mee? Gezellig en voordelig!
Je betaalt dan slechts €25 p/persoon

Hartcirkel met paarden: €65 
inclusief koffie/thee/water en iets lekkers
Neem je iemand ter introductie mee of doe je voor het eerst mee? Gezellig en voordelig!
Je betaalt dan slechts €45 p/persoon