Gabi Schmitter

Eigenaar en oprichter van het bedrijf Life UPdate
Life UPdate zorgt voor een 'update' van jouzelf naar de nieuwste (beste) versie van jezelf. Ons energie systeem werkt eigenlijk precies hetzelfde als een computer en vanuit die metafoor is de visie ontstaan dat ons systeem ook regelmatig en UPdate, UPgrade of Reset nodig heeft.

Wie ben ik?
 Ik ben Gabi en heb nu ruim 50 jaar levenservaring. Mijn passie is energie. Dat wat je wel voelt en niet ziet vertalen naar inzichten waar je concrete veranderingen mee op gang brengt. Waarna jij je eigen energie in beheer kunt gaan nemen om  jezelf, je relatie, je werk en/of de verbinding met je dier(en) te UPdaten.

Hoe ga ik te werk?
Ik fungeer voor jou als Blikopener en maak daarbij gebruik van mijn gift om energieblokkades te identificeren. Jouw energiesysteem wordt uitgenodigd om zelf deze blokkades te transformeren. Ik heb mijn eigen tools ontwikkeld uit een combinatie van diverse gespecialiseerde opleidingen op het gebied van therapie, psyche, coaching, faciliteren, healing, energiebeheer en quantum fysica. Hierdoor kan ik op meerdere lagen scannen en invoelen in jouw (energie)systeem. Eigenlijk net zoals een virusprogramma jouw computer scant. Daardoor hebben we samen snel de kern boven water gehaald van datgene wat je belemmert om de beste versie van jezelf te (be)leven.
Mijn gift - de KliK  
• Met een simpele KliK blokkades doorbreken
• Met een simpele KliK het schijnbaar onmogelijke mogelijk maken 
• Met een simpele  KliK energie rovende patronen en verbindingen wissen
• Met een paar KliKken je energie systeem opruimen en ordenen

Hierdoor zul jij je vrijer voelen, meer verbonden met jezelf en je eigen verlangens en meer verbonden met de mensen om je heen. Je zult je blijer en liefdevoller voelen en je ervaart meer vreugde en meer synchroniciteit en veel meer balans.

NaviGabi
Eén van mijn bijnamen is NaviGabi. Waarom? Het is mijn talent om, als een navigatiesysteem en via de UPdates, je van je huidige beperkte zelf naar de beste versie van jezelf op dit moment te navigeren via de wijsheid van jouw eigen lichaam. Onder de paraplu van Life UPdate bied ik daartoe diverse Routes aan om je eigen software te UPdaten naar de beste versie van jezelf, waarna Liefde, Levensvreugde en Vrijheid de  stuurprogramma's worden op je harde schijf.

Mijn Route Keuzes
1 op 1 UPdate sessies -Emotional Decoding
Waarin jij helemaal centraal staat en je draadloze (Wifi)verbinding met jezelf en al je delen en werkelijkheden worden geUPdate.  Zodat deze verbindingen weer helemaal vrij en open zijn voor pure verbindingen.

Relatie Update sessies
Om de verbinding(en) in je relatie te UPgraden en UPdaten door inzicht in relatiedynamieken en het deleten van oude programma's gebaseerd op angst en strijd. Het doel is van deze sessies is een optimale Hart Verbinding met elkaar.

Faciliteren UPdate Cirkels op een bepaald thema 
Door gebruik te maken van de Kracht van de Groep en informatie uit de kwantum fysica kun je dit ook wel een Super Update noemen, waarbij je hele firewall down gaat en je daardoor met andere ogen naar jezelf kunt kijken. En deze combinatie is ook nog eens financieel zeer aantrekkelijk.

Centaur Alignment - speciaal voor Ruiter & Paard
Ruiter en Paard samen in Lijn
Door mijn jarenlange ervaring en band met paarden heb ik door diverse technieken te combineren een zeer snelle en simpele methode ontwikkeld om fysiek mens en paard recht te richten in bekken en wervelkolom en om ruiter en paard in energie helemaal op elkaar af te stemmen.

Laat je verwonderen door de KliK en je eigen mogelijkheden en geef jezelf eens een UPdate cadeau!

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact met me op
email: gabi@lifeupdate.nl
of bel 06-41303012

Wil je meer weten over Gabi en haar werk binnen Life UPdate? Klik dan hier

http://www.lifeupdate.nl