Monique Steenwijk

Coach & Trainer voor Mens & Paard

Mijn levensmotto is: "Be the change you want to see in the world”

Al mijn hele leven heb ik een fascinatie voor hoe een mens mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch functioneert. Tevens heb ik diezelfde fascinatie bij dieren, in het bijzonder het paard. 
Het blijkt nl. dat de natuur van het paard en die van de mens, in essentie helemaal niet zo verschillend is en we daarom zoveel kunnen leren over onszelf in de interactie met het paard.

Op mijn eigen pad van persoonlijke ontwikkeling heb ik vele opleidingen en cursussen gevolgd om in eerste instantie mezelf beter te begrijpen. 
Ik heb letterlijk eerst zelf vele oude patronen en overtuigingen moeten leren loslaten om weer de leiding over mijn eigen leven te kunnen nemen. Hierdoor volgde het werken met mensen en de paarden op een meer natuurlijke en verbonden manier als vanzelf.

En nu is het mijn kracht geworden om, als ervaringsdeskundige, me af te stemmen op wat er voor de cliënt (en het paard) nodig is in het moment. Ik begeleid zowel de mens als het paard in hun proces van loslaten en helen van oude patronen en belemmerende overtuigingen, vaste emoties en gevoelens, zodat de verbinding en de communicatie met zichzelf en anderen weer vrij kan stromen.

Wil je meer weten over Monique en haar werk met de paarden? Klik dan hier

http://www.horsesense.eu